Välkommen till nya swedenconnect.se!

Idag lanseras en ny version av swedenconnect.se, webbplatsen för dig som arbetar med tekniska anslutningar till Sweden Connect. Sweden Connect har också fått en ny logotyp.

Den nya webbplatsen har bland annat fått en förbättrad navigering och ett nytt utseende. Webbplatsens innehåll har också uppdaterats för att göra det tydligare för dig som läsare.

Sweden Connect får en ny logotyp

I samband med lanseringen av den nya webbplatsen får Sweden Connect också en ny logotyp. Logotypen kommer att bytas ut successivt i alla tjänster och funktioner som är kopplade till Sweden Connect.

Sweden Connects nya logotyp

Sweden Connects gamla logotyp

Hjälp oss att göra webbplatsen bättre

Vi hoppas att du som besöker sidan kommer att uppskatta det nya utseendet och innehållet. Du får gärna kontakta vår support om du har frågor, saknar någon information eller har förslag på hur vi kan göra webbplatsen bättre.

Kontakta support

Om swedenconnect.se

Informationen på swedenconnect.se riktar sig till integratörer, e-tjänsteägare och leverantörer av e-legitimationer. Webbplatsen innehåller bland annat information om hur du som har en e-tjänst kan ansluta till Sweden Connect för uppkoppling mot svenska och utländska e-legitimationer.

Ansvarig för Sweden Connect är DIGG – Myndigheten för digital förvaltning, som är en statlig myndighet med uppdrag att stödja och samordna offentlig sektor i frågor som rör e-legitimering och e-underskrift.